Om oss

Stockholm Byggkomfort AB är ett byggföretag som renoverar badrum och kök i hela Stockholmsområdet, vi gör även totalrenoveringar i hela Stockholmsområdet. Vi startades år 2014 som en enskild firma och inom två år dubblade vi våra projekt och blev år 2016 ett AB företag. Stockholm Byggkomfort AB tillhandahåller helhetslösningar för underhåll och nybyggnation inkluderande beställaransvar och ansvar för alla delar av byggprocesser genom egna kompetenser. För att kunna garantera högsta kvalitet på alla våra renoveringar anlitar inte vi underentreprenörer och dessutom erbjuder vi även kostnadsfri offert med hembesök.

Vårt största fokus lägger vi på dig som kund. Vi fäster en stor tyngd på att ha en nära dialog med våra kunder och en lyhördhet inför dennes önskemål. Som kund får du en detaljerad offert på hela badrums- och köksrenoveringen som möjliggör på ett tydligt sätt se vad som ingår i priset och vad som kommer att kosta. Våra tjänster skräddarsys för att passa dina specifika önskemål. Stockholm Byggkomfort AB innehar allriskförsäkring samt ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa och alla renoveringar kan utföras med ROT-avdrag, dessutom ger även 5 års garanti på utfört arbete.

Behörigheter:

Stockholm Byggkomfort AB har behörighet enligt Byggkeramikråders Branschregler för Våtrum. För att arbeta med keramik i våtutrymmen krävs behörighet enligt BBV (Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum). På Stockholm byggkomfort har alla plattsättare som utför jobb behörighet som uppfyller alla krav för arbete i våtutrymme. Vi är även medlemmar i PER- Plattsättningsentreprenörernas riksförening.